Új magyar könyvesbolt Pozsonyban

2013. január 22-én adják át a Pozsonyi Magyar Intézetben működő Café Nappaliban az új Magyar Könyvesboltot. Az ünnepélyes átadáson Hodossy Gyula, a Szlovákiai Magyar Írók Társaságának elnöke és Bödők László, a Panta Rhei szlovákiai könyvesbolthálózatának tulajdonosa mond köszöntőt. Az ünnepségre a Magyar Kultúra Napja alkalmából kerül sor.

A könyvesbolt megnyitását megelőzően 17 órakor nyílik az intézet kiállítótermében az Ébredés című tárlat, Szentiváni János, a Pulitzer-díjas Oktogon építészeti magazin fotóművész és Tajti Eszter képzőművész közös kiállítása. Ezt követően pedig Egressy Zoltán dráma- és prózaíró lesz az intézet vendége, akivel Garajszky Margit beszélget.

Új magyar könyvesbolt Pozsonyban

2013. január 22-én adják át a Pozsonyi Magyar Intézetben működő Café Nappaliban az új Magyar Könyvesboltot. Az ünnepélyes átadáson Hodossy Gyula, a Szlovákiai Magyar Írók Társaságának elnöke és Bödők László, a Panta Rhei szlovákiai könyvesbolthálózatának tulajdonosa mond köszöntőt. Az ünnepségre a Magyar Kultúra Napja alkalmából kerül sor. A könyvesbolt megnyitását megelőzően 17 órakor nyílik az intézet kiállítótermében az Ébredés című tárlat, Szentiváni János, a Pulitzer-díjas Oktogon építészeti magazin fotóművész és Tajti Eszter képzőművész közös kiállítása. Ezt követően pedig Egressy Zoltán dráma- és prózaíró lesz az intézet vendége, akivel Garajszky Margit beszélget.