Debreceni Boglárka: Balettcipő

Balettcipó a Balettcipőben!

Krémes Ili kávéval és különleges ajánlatokkal várunk minden éhes kitérő-betérőt! Ezen a rendkívüli helyen mindenki megkapja, amire vágyik!

Térjen be hozzánk, kóstolja végig ételeinket!

EzPresszónk specialitása a hétmagvas, ropogósra sült, mentalevéllel hintett balett­cipó és a rózsaszín fondant-nal bevont, mogyoróvajas töltelékkel dúsított, franciadra­zséval díszített balettcipő, a selymes, puha vattacukorcsodák között.

Kakukkfüves bárányraguleves olivás sült balettcipóban, kacsamájpástétom friss salátaágyon, balettcipőben, kapható! Omlós bárány, omlós köntösben, ínycsiklandó illatorgia, fenomenális ízhatás!

Hozzánk érdemes ellátogatni!

Vaníliás, málnás, epres, fosókaszilvás, feketeszedres, vörösáfonyás és kajszibarackos vattacukival kényeztetjük vendégeinket! Az idei év slágere a meggyes-mákos ragacs, az igazi!

Diétázó balett-táncosainknak ajánljuk a ház különlegességét, a gabonamentes ba­lettcipót, zelleres-sárgarépás v. cukorral, curry mártással öntve!

Vattacukor háromszáz, diétás háromötven, hozott anyagból négyötven, extra fel­téttel, „fokmérő” darázzsal ötszáz, két darázzsal ötötven! Idomított darazsaink csak az első harapások után térnek vissza hozzánk, addig kizárólag Önt dongják körbe!

Keresse a fullánkját!

A legtöbb darazsat elfogyasztó kedves vendégeink decemberben sorsoláson vesz­nek részt. Sorsolás a karácsonyi after partyn, január 15-én! A fődíj egy különleges, Swarovski kristályokkal díszített arany balettcipő, kígyóbőr berakással, matyó hímzés­sel, a megfelelő méretben! Lábujj-, sarokigazítás a helyszínen, a Hamupipő különterem priviszegletében!

Nem hiába, a piros pöttyös az igazi!

Balzsamecettel érlelt laskagomba, görög joghurtból készült tzatziki mellett hagyo­mányos balettcipő kapható, 26-tól 42-es méretig!

Ára, babarózsaszín, ezerötszáz! Hófehér, ezerhat! Babakék, ezerhét! Banánzöld, ezernyolc! Óezüst és óborzalom, ezerkilenc! Kanárisárga, kétezer! Karamellírozott hagyma rendelése esetén egységesen ezerhárom, balettcipóval még olcsóbb!

Csócsálgassák!

Balettcipőtalp szarvas- és krokodilbőrből, felsőrész selyemből, pamut és műszálas változatban is!

Kívánságára kielégítjük extra igényeit!

És hódolunk a kultúrának! Az első teremben vendégeink kivetítőn nézhetik a Haty- tyűk tavát, a Magyar Állami Operaház idén 125 éves, fenomenális, többszörösen díj­nyertes, a Bolsoj társulatát ezerszeresen leköröző balettegyüttesének előadásában! A műsor mellé hattyú alakú habcsókot kínálunk! A Diőtöröhöz diós-áfonyás muffint szolgálunk fel, gyömbéres vaníliasodóval, csokoládéöntettel! Csipkerózsika kedvence: csirkemell kandírozott ibolyával, rózsavízzel hintve! A Rőmeő és Jűlia-rajongók ma­roktőrrel szelhetik a kesernyés naranccsal dúsított, álmérgezett kacsabacsát!

Egyétek és vegyétek, mert ez az én kacsám!

Hogy a hiperaktív vendégek se unatkozzanak, mapedkodjanak, a hátsó teremben balettoktatás folyik!

A klasszikus és jazzbalett nagyjai várják a táncolni vágyókat, minden korosztály­ból! Bababalett, gyermekbalett, bakfisbalett, felnőttbalett, kutyabalett, cicabalett és nyögdíjas balett-tanfolyamokat indítunk, havi rendszerességgel!

Kezdő, középhaladó, haladó és profi csoportjainkban próbálhatja ki magát!

Áprilisban a moszkvai Balett Akadémia egykori növendéke, a bécsi Staatsoper haj­danvolt táncosa, a müncheni Bayerische Staatsoper hajdani állandó vendégszólistája, a virtuóz technikájú klasszikus táncos, ify Harangozó Gyula koreografál!

Májusban a közel 40 éves Győri Balett táncosaival mozoghatnak együtt tanulóink! A tranzisztorkor hajnala óta működő együttes színvonalát Markó Iván szellemisége biztosítja! A társulat magas művészeti szinten megvalósított produkciói mellett iskolát is működtet, melybe a legtehetségesebbek automatikusan felvételt nyernek májusi akciónk keretei között! Feltéve, ha bulimiások, és elfogyasztanak minimum 30 balett­cipót vagy balettcipőt, a szivárvány minden színében és ízében!

Ne feledjük, a felhők fölött mindig kék az ég!

Különtermünkben balettcipő-javítás! A suszter manói Mekk Mester vezetésével éjjel-nappal kalapálnak, a széttáncolt cipellők helyrehozatala a ház profiljához tar­tozik! Hogy várakozás közben se unatkozzanak, egy rózsaborsos-mézes balettcipő elfogyasztása közben meghallgathatják nemcsak a balett világtörténetét, de a vonat­kozó Grimm-meséket angol, magyar és német nyelven is!

Egyél egy balettcipőt, és Mekk Elek elmekegi sorsodat!

McJósda a Balettcipőben!

Mi teljes körű szolgáltatást nyújtunk a balettcipő és a tánc szerelmeseinek! El­lenben a szerelmeseknek sem okozunk csalódást! 2007-ben létesített patinás retro éttermünkben kényelmesen kialakított boxokban kortyolhatják melanzsukat és sárdonéjukat! Öblös fotelekben, nyugodt körülmények között, a világ zajától távol, színterápiás kezelések közepette törhetik meg balettcipójukat!

És végül, de nem utolsósorban, randevú a Balettcipőben!

Szolgáltatásainkat még a swinger clubok is megirigyelhetnék!

Sötét zugaink, különtermeink kiválóan alkalmasak szerelmi légyottok lebonyo­lítására!

Jöjjön el és győződjön meg saját szemével a hely kuriozális mivoltáról!

Heti ajánlatunk: angol gombakrémleves szarvasgombaolajjal, grillezett rák li- mettás tökmagolajjal esőztetett avokádósalátával, valamint szecsuáni borsban sült vöröstonhal, üvegtésztás ceruzababbal töltve, mazsolás-kardamomos mángoldcipő- ágyon, mérgesszömörcével. Bízd a fantáziánkra!

Ne feledd, aki siet, zsebre vághat két középkövér balettcipót!    🙂